top of page
Vyhledat

Nakupujte u nás online!


Ušetřete čas a nakupujte pohodlně online. Vybrat si můžete převážně výrobky z netkané textilie - mulčovací i krycí, fólie, plachty, pytle a další. Věnujeme se také výrobě neotřelých doplňků, stavebnic z kartonu...TVOŘÍME PRO VÁS RADOST!

Provozujeme tyto e-shopy:

ŠIKULOVÉ | web pro kutily, zahrádkáře, hospodyňky či chovatele Naším cílem je tvořit radost. Radost z rozkvetlé zahrádky, radost z Vašich mazlíčků, radost z dobře odvedené práce v dílně i kuchyni.

V současné době zatím nabízíme pouze výrobky, které sami vyrábíme. Chceme nabízet to nejlepší pro zahrádkáře, chovatele, kutili i hospodyňky. To vše pod jednou pomyslnou střechou. Exkluzivně vymýšlíme sortiment, který potěší nejen Vás, ale také Vaše nejbližší a zvířecí miláčky.

Naší specializací je zahrada. V sekci Zahrádkáři naleznete výrobky, které z velké většiny sami vyrábíme. Fólie, plachty, mulčovací i krycí netkané textilie, pytle a další. Šikulové.cz je místo, které přeměňuje vaše představy ve skutečnost. Plánujte, navrhujte, idealizujte, sněte.

 

HRAVÝ KARTON | karton nemusí být jen obalovým materiálem Náš nový projekt HRAVÝ KARTON Tvoříme radost! Na začátku byla jen lepenka! ❤ Karton nemusí být jen obalovým materiálem, u nás ožívá i jako 3D stavebnice. Říká se, že člověk je od přírody hravý tvor. A my toto pořekadlo potvrzujeme. U nás v chráněné dílně pracujeme i s kartonem a výrobky z něho každý den a možná proto, že jsme většinou již rodiči a máme děti, někteří i milou duši dítěte, se jednoho dne zrodil nápad na HRAVÝ KARTON. Vymyšleno toho máme spoustu a můžeme slíbit, že Hravého kartonu bude přibývat. Teď startujeme s našim dinem Tomem na novém e-shopu www.hravykarton.cz. Sledujte nás na Facebooku.

bottom of page