top of page
Vyhledat

Netkaná textilie a nový článek na našem e-shopu

Bílá krycí netkaná textilie vytváří nad rostlinami uzavřený prostor propustný pro světlo, vodu a vzduch. Umožňuje raný výsev, rychlý růst rostlin a ochrání úrodu před mrazy.


  • zdravotně a hygienicky nezávadná

  • výborné mechanické vlastnosti

  • vysoká rovnoměrnost

  • velmi dobrá pevnost

  • hydrofobní

  • vyrobená metodou spunbond


Je vyrobená ze 100 % polypropylenu. Přízemní mrazíky na jaře a na podzim dokážou na rostlinách napáchat velké škody. Předejít tomu můžete překrytím záhonů krycí netkanou textilií. Pod textilií se vytvoří vhodné mikroklimatické podmínky, které zabezpečují nerušený vývoj rostlin a zamezí jejich poškození mrazem. Krycí netkaná textilie v bílé barvě a plošné hmotnosti 17g/m₂ dobře propouští světlo i vlhkost a je velmi lehká, takže rostliny nepoláme.


K správnému upevnění textilie doporučujeme společně s ní zakoupit i kotvící kolíky.


Bílé krycí netkané textilie nabízíme standardně v hobby balíčcích o šířce 1,6 m a 3,2 m i v rolích o šířce 1,6 m nebo 3,2 m a délce 100, 250 a 500 m. Umožňujeme i zákaznický rozměr.



 

Březnová péče o zahradu


Nepodceňte tento důležitý start a vdechněte rostlinám opět život. Březen je ideální dobou na to začít. Březen v zahradě je také ve znamení prvních výsevů. Kromě petržele a mrkve, kterou jsme mohli sít průběžně podle podmínek již od konce listopadu, pokračujeme venku s výsevy salátů (konec března), ředkviček, pastináku, kedlubnů a špenátu. V druhé polovině měsíce vyséváme jarní ředkev. V případě chladného počasí si pomůžeme bílou netkanou textilií.


Chcete se dozvědět ještě mnohem více? Sledujte náš blog a další skvělé tipy Vám neuniknou! ➡ https://www.sikulove.cz/blog 




bottom of page