top of page
Vyhledat

Výroba roušek


Vážení zákazníci,

v současné době jsme část výroby přeorientovali na výrobu roušek, abychom pomohli sobě a několika místním institucím (obec Žichlínek, město Lanškroun, složky IZS atd.). Těmto institucím poskytujeme roušky zcela zdarma v rámci projektu „Společnými silami“. V rámci tohoto programu jsme rozdali již více než 1 000 ks roušek.

Bohužel naše výrobní kapacita nestačí zcela pokrývat poptávku na obličejové roušky. Ozývají se nám i další zájemci z řad firem a jednotlivců, které by měli zájem o zakoupení roušky. Hotové roušky v tento okamžik prodáváme pouze sporadicky v případě, kdy není aktuální požadavek z institucí uvedených výše. Z těchto důvodů jsme připravili sadu na výrobu roušek. Roušku si tak každý může vytvořit doma sám za 5 až 10 minut.

Zakoupením této sady nebo roušky přispějete k projektu „Společnými silami“, v rámci kterého jsme již rozdali více než 1000 ks roušek. Taktéž podpoříte i naši sociální firmu, která se zabývá zaměstnáváním osob se zdravotním postižením, a která se také potýká s aktuálním skokovým snížení objemu zakázek.

kolektiv pracovníků HANDI HELP s.r.o.



bottom of page